Snp

Wij vergelijken
fietsvakantie aanbieders

Gespecialiseerd in fietsvakanties

SNP bestaat sinds 1984 en werd opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten. SNP is een onderdeel van de ANWB en is de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, rust, deskundigheid, authenticiteit en kleinschaligheid staan centraal tijdens de reizen.

SNP biedt fietsvakanties aan binnen en buiten Europa. Zo kunt u een fietsvakantie boeken naar een Europees land, maar je kunt ook kiezen voor een reis naar Antarctica, Spitsbergen, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Amerika of Oceanië. Het is dus maar net waar uw interesse ligt.

Een fietsvakantie met SNP betekent een geheel verzorgde reis, waarbij de accommodaties, het bagagevervoer en de fietsen voor u zijn geregeld. De reisorganisatie biedt verschillende soorten fietsvakanties aan. Zo kunt u kiezen voor een individuele fietsreis, maar ook voor een groepsreis, een fietstrektocht, een standplaatsreis, een fietsexpeditie en zelfs een stedentrip per fiets. Ook zijn er fietsvakanties samengesteld voor gezinnen. Zoekt u meer actie? Kies dan voor een vakantie met een mountainbike.

informatie

Waarom Snp?

  • Snp is de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld
  • Keuze uit fietsvakanties binnen en buiten Europa
  • Bij Snp boek je een geheel verzorgde fietsvakantie met accommodaties en bagagevervoer!

Fietsvakantie verhalen, tips & kortingen

natuurgebied in toscane

Bezienswaardigheden tijdens een fietstour in Toscane

Het gevarieerde heuvellandschap van Toscane is dé perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Het is de manier om deze prachtige omgeving te verkennen. Je fiet...

afrika

Fietsen in Afrika, welke landen moet je zien?

Wil je graag eens op fietsvakantie naar een bijzonder land? Kies dan voor een fietsvakantie in Afrika. Dit werelddeel biedt je tal van mogelijkheden om een avon...