• Fietsvakantie specialist
  • Vergelijk reizen van 9+ reisbureaus
Home » Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in fiets- en wandelvakanties. De reisorganisatie kenmerkt zich door het ruime aanbod aan wereldwijde bestemmingen en de persoonlijke service. Wilt u iets afwijken van het programma, iets langer blijven of op een andere dag starten? Eigen-Wijze Reizen probeert te allen tijde de reis naar uw verwachtingen aan te passen. Service en kwaliteit staan in een hoog vaandel. Genieten van een prachtige reis, dat is waar Eigen-Wijze Reizen voor staat.

Het reisaanbod van Eigen-Wijze Reizen bestaat uit fiets- en wandelvakanties. Er wordt hierbij gekozen voor kleinschalige accommodaties, ten eerste uit duurzaam oogpunt maar ook om de authentieke sfeer opperbest op te nemen. In het geval van trektochten wordt het bagagevervoer geregeld door Eigen-Wijze Reizen, daar heeft u geen omkijken naar.

De bestemmingen om te fietsen en wandelen

De bestemmingen van de ondernemende reisorganisatie liggen grotendeels binnen Europa, maar in het geval van fietsvakanties wordt er ook buiten de Europese grens gereisd. Wat dacht u van fietsen in Marokko, Laos of misschien wel Vietnam? Deze verre bestemmingen zijn prachtig om per fiets te ontdekken. Geheel op eigen tempo verkent u de streken en regio’s, u snuift de cultuur op en bewondert de mooie natuur. Vanzelfsprekend wordt de route voor u uitgestippeld en is het verblijf op voorhand geregeld. Mocht u het willen, dan is het mogelijk om fietsen te huren bij Eigen-Wijze Reizen.

Veilig reizen op de fiets

Bij Eigen-Wijze Reizen boekt u een individuele rondreis op de fiets. U ontvangt voor vertrek alle benodigde informatie vanuit de organisatie, zodat u op locatie meteen van start kunt. Vanzelfsprekend is de fietsreis uitstekend geregeld, de routes lopen over rustige wegen of waar mogelijk fietspaden. Mocht u nog wensen hebben dan zorgt Eigen-Wijze Reizen voor een persoonlijke invulling. Mede daarom ook de naam, u reist op geheel ‘eigen wijze’.

De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. U bent in goede handen bij Eigen-Wijze Reizen. Een kleinschalige touroperator met een enorme drive voor mooie reizen!

Fietsvakantie XL - © 2023