• Fietsvakantie specialist
  • Vergelijk reizen van 9+ reisbureaus
Home » SNP

SNP

Bij SNP Natuurreizen treft u actieve vakanties, waarbij de aandacht ligt op de mooie natuur. De actieve reisorganisatie is gespecialiseerd in wandelvakanties, gezinsvakanties, actieve rondreizen in zowel Europa als daarbuiten én natuurlijk ook fietsvakanties. De reizen zijn in groepsverband al is er ook een keuze voor privébegeleiding. SNP biedt actieve, inspirerende reizen aan met hart voor de natuur. Het unieke reisaanbod staat centraal, evenals de persoonlijke service en begeleiding!

SNP: Reizen zit in onze natuur

SNP staat voor mooie reizen in de natuur, al 35 jaar lang. Het is een reisorganisatie door natuurliefhebbers vóór natuurliefhebbers. De reizen worden nauwkeurig samengesteld en begeleid door de reisleiders en experts van SNP zelf. Prachtige tochten in de Dolomieten, langs de Hanzesteden of op de fiets door de Alpen. Zo maar een kleine greep uit het grootse, diverse aanbod aan natuurreizen van SNP. Vaak zijn de reizen actief, maar ook avontuurlijk, vol rust, ruimte en gezelligheid.

Het reisaanbod van SNP met o.a.:

  • Wandelvakanties
  • Fietsvakanties
  • Reizen met het gezin
  • Huttentochten
  • Bergwandelen
  • Rondreizen
  • Natuurcruises
  • Outdoor reizen

Fietsen met SNP

Ontdek de mooiste plekken op de fiets. Een fietsvakantie kan op vele manieren. Met een e-bike, er zijn speciale mountainbike tochten, groepsreizen op de fiets, individuele fietsvakanties en vakanties met het hele gezin. U kiest bij SNP precies hetgeen wat u aanspreekt.

Daarnaast geniet u van een uitstekende service en professionaliteit bij SNP. De reizen worden met zorg uitgezocht en samengesteld. Daarnaast vindt u de route in de SNP Route APP en ontvangt u GPS-tracks. Bij trektochten wordt u bagage vervoerd, daar heeft u dan geen omkijken naar. Vanzelfsprekend is het mogelijk om uw eigen fietsen mee te nemen, maar huren kan ook!

De bestemming is ook geheel aan u. Fietsen in Europa zorgt voor mooie routes, slingerend door rustige paadjes en wegen terwijl u geniet van de natuur. Ook verdere bestemmingen, zoals een fietsvakantie in Marokko of Zuid-Afrika kan met SNP!

Veilig op weg met SNP Reizen

De ervaren reisorganisatie staat altijd voor u klaar. SNP is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast is SNP koploper binnen de ANVR op het gebied van duurzaam reizen. Duurzaamheid zit in het SNP DNA, daar is geen twijfel over mogelijk. Met hart voor de natuur, milieuvriendelijk reizen met het oog op CO2 reductie en een uitstekende CO2-uitstoot compensatie per uitgevoerde reis. Reizen met SNP is een genot voor iedereen!

Fietsvakantie XL - © 2024