• Fietsvakantie specialist
 • Vergelijk reizen van 9+ reisbureaus
Home » Fitál Vakanties

Fitál Vakanties

Fitál Vakanties organiseert mooie, goed verzorgde fietsvakanties en wandelreizen. Met ruim 19 jaar ervaring fietst u door prachtige fietsgebieden in Europa, en u wandelt er op los door de mooiste landschappen. Met Fitál zit u op de juiste plek, u gaat met deze specialistische reisorganisatie herinneringen creëren.

Het reisaanbod van Fitál Vakanties:

 • Fietsvakanties
  • Individuele fietsvakanties
  • Fiets vliegvakanties
  • Fiets cruisevakanties
  • Lange afstand fietsvakanties
 • Wandelvakanties

Fietsen met Fitál

De reisspecialist heeft een mooi aanbod aan fietsreizen in Nederland, maar ook verschillende Europese landen. U kiest voor Fitál wanneer u onbezorgd en verzorgd wilt reizen met de fiets. U kunt kiezen uit verschillende reissoorten. U kunt met een fietsbus, cruiseschip of eigen voertuig op vakantie. Vervolgens reist u in een groep, maar fietst u geheel in eigen tempo de mooiste routes. Deze fietstochten hebben een gemiddelde afstand van 50 kilometer per dag, zodat u ook voldoende tijd heeft om even uit te rusten of om een dorpje of stad te verkennen. De fietsreizen worden vergezeld door ervaren begeleiding, zodat u altijd kunt rekenen op de juiste ondersteuning, tips en adviezen gedurende de reis.

Fitál Vakanties; veilig en vertrouwd op reis

Wanneer u graag fietst én ook nieuwe landen, streken en gebieden ontdekt bent u bij Fitál aan het juiste adres. Fitál Vakanties is een actieve reisorganisatie met veel ervaring en kennis. U stapt dus met een goed gevoel de touringcar of eigen auto in, op weg naar een welverdiende vakantie.

Fitál Vakanties is aangesloten bij ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds, KTB Keurmerk Touringcar Bedrijf én wordt een steentje bijgedragen aan verantwoord toerisme. Er wordt te allen tijde rekening gehouden met mens, natuur en milieu. Reizen per fiets ís als erg milieuvriendelijk, maar ook de touringcars rijden met een Euro6 motor, wat een laag verbruik betekent.

Fietsvakantie XL - © 2024