• Fietsvakantie specialist
  • Vergelijk reizen van 9+ reisbureaus
Home » Djoser

Djoser

Djoser is de naam waar je moet zijn voor avontuurlijke reizen in vrijwel ieder werelddeel. Djoser organiseert groepsreizen met oog voor cultuur en natuur. Kleine groepen, veel vrijheid en scherpe prijzen zijn enkele speerpunten. Maar ook duurzaam reizen, een uitstekende begeleiding en de kennis van maar liefst 35 jaar ervaring zorgen voor geweldige reizen, voor iedereen!

Het reisaanbod van Djoser bestaat uit:

  • Rondreizen
  • Familiereizen
  • Fietsvakanties
  • Wandelreizen
  • Safarireizen

Waar Djoser begon met reizen naar Egypte, nog steeds een specialiteit, is het aanbod inmiddels uitgegroeid tot ruim 100 landen. Na vele jaren ervaring in het reizen en het samenstellen van reisprogramma’s ziet u niet alleen de highlights, maar ook kleinschalige, onbekende of rustige plekjes van een land.

Een fietsreis van Djoser

De rondreizen van Djoser worden veelal per vliegtuig afgelegd en op locatie met de bus vervolgd. Echter zijn er ook prachtige fietsreizen, waarbij de gehele reis met de fiets wordt afgelegd. De mooiste routes worden voor u uitgestippeld, terwijl u tussendoor geniet van de natuur, cultuur en natuurlijk de nodige bezienswaardigheden. Een fietsvakantie met Djoser kan binnen Europa, naar bijvoorbeeld Italië in Puglia of Sardinië, maar ook fietsen in Cuba, Vietnam of Marokko behoort tot de opties.

De fietsreizen van Djoser zijn avontuurlijk, actief en de perfecte manier om een land op een mooie manier te ontdekken. De trip wordt geheel door reisspecialist uitgestippeld, zodat u geen enkel hoogtepunt zult missen. En het mooie is, binnen de groepsreizen van Djoser geniet u van veel vrijheid. Er geldt geen strak schema, dus mocht u apart van de groep iets willen ondernemen is dat zeker mogelijk!

Veilig op reis met Djoser

Met jaren aan ervaring heeft Djoser een zeer hecht en bevlogen team gevormd. De kennis en ervaring is paraat op het gebied van het organiseren van de reis, maar ook op locatie is alles tot in de puntjes geregeld. U reist met Djoser veilig en vertrouwd. Het vervoer is van de juiste standaarden voorzien, evenals de routes van de rondreis die worden uitgestippeld.

Natuurlijk wordt er bij Djoser gereisd met een oog voor duurzaamheid. De CO2 uitstoot van het personeel wordt standaard gecompenseerd en iedere reiziger krijgt de keuze om dit ook te doen. Tevens worden er gedurende de reis verantwoorde keuzes gemaakt en werkt Djoser samen met South Pole Group aan CO2 reductie projecten.

Djoser is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Daarnaast biedt Djoser 24/7 hulp en bijstand.

Fietsvakantie XL - © 2023