• Fietsvakantie specialist
  • Vergelijk reizen van 9+ reisbureaus
Home » Fietsrelax

Fietsrelax

Gaat u graag fietsen binnen Europa? Fietsrelax is dé specialist op het gebied van individuele fietsvakanties in de EU. Met een enorme keuze uit bestemmingen en routes zit er altijd wel iets voor u bij. Al sinds 1983 is Fietsrelax het adres voor georganiseerde fietsvakanties, gericht op ieder niveau, doelgroep en reisgezelschap. Het kleine team van deze actieve touroperator zorgt voor een persoonlijke benadering en top service!

Bij Fietsrelax heeft u de keuze uit twee soorten fietsvakanties; met verblijf in een hotel of overnachten op een camping. Beide soorten staan garant voor de nodige sportieve uitdagingen, maar fietsend door een land is ook de ideale manier om de omgeving te verkennen. De routes van Fietsrelax zijn zorgvuldig samengesteld en leiden over wegen en fietspaden.

Fietsen door Europa met Fietsrelax

De specialist op het gebied van individuele fietsreizen heeft een ruim aanbod aan bestemmingen. Er zijn prachtige routes door onze buurlanden, maar ook Portugal, Slovenië en zelfs Nederland zelf heeft nog erg veel te bieden op het gebied van fietsroutes. Ontdek de schoonheid van Europa op de fiets, gedurende een welverzorgde fietsvakantie van Fietsrelax.

Veilig en vertrouwd reizen

Fietsrelax biedt dankzij de lange jaren ervaring en kennis prachtige fietsreizen aan. Lange afstandsreizen, maar ook kortere dagtrips behoren tot het aanbod. Of u nu geniet van meer comfort door van hotel naar hotel te fietsen of juist meer het avontuur opzoekt op de camping, met Fietsrelax beleeft u een heerlijke tijd.

Fietsrelax staat 24/7 voor u klaar en laat u niet vertrekken zonder de nodige informatie, routebeschrijvingen en degelijk kaartmateriaal. De reisspecialist is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Fietsvakantie XL - © 2024