Fietsvakantie Azië

fietsvakantie bestemmingen Bezoek o.a. Vietnam, Indonesie of Nepal
aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
fietsvakantie prijs al vanaf 2099,-
Wij vergelijken
fietsvakantie aanbieders

Ontdek een bijzonder continent met prachtige bestemmingen

Jaarlijks vertrekken duizenden toeristen naar het prachtige Azië. Het is een bijzonder populair continent met aantrekkelijke bestemmingen als Cambodja, Vietnam en Indonesië. Je kunt Azië op verschillende manieren ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een avontuurlijke tocht met backpack, of een fietsvakantie. Deze populariteit van deze laatste manier van reizen is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Per fiets zie je Aziatische landen van een hele andere kant. Zo nemen de routes je mee langs natuurschoon, zoals de indrukwekkende sawa’s in Indonesië. Het fietsen geeft je een enorm gevoel van vrijheid. Bovendien kun je tijdens de tocht kennismaken met de lokale bevolking. Met een auto of bus is de kans hierop een stuk minder. Tijdens een fietsvakantie naar Azië beleef je dan ook een onvergetelijke tijd.


Vergelijk alle reisbureaus met fietsvakanties naar Azië


Fietsvakantie top 3

informatie

Waarom een fietsvakantie naar Azië?

  • Populaire fietsroutes in Cambodja en Vietnam
  • Routes langs indrukwekkende sawa’s en natuurgebieden
  • Keuze uit Nederlandstalige reisbegeleiding

Azië - Informatie

fietsroutes

Populaire fietslanden in Azië

Azië is het grootste continent ter wereld en telt maar liefst 31 landen. Wat betreft een fietsvakantie in Azië heb je dus de keuze uit een groot aantal bestemmingen. Sommige daarvan hebben zich ontwikkeld tot echte fietslanden. Zo zijn Vietnam en Cambodja bijzonder populaire bestemmingen voor een fietsvakantie. Vaak is het mogelijk om een verblijf in deze landen met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een onvergetelijke tocht die je van de Vietnamese Mekong-delta naar de Cambodjaanse Angkor Wat tempel voert.

cultuur

Aziatische cultuur en keuken

Tijdens de  fietsvakantie in Azië zul je kennismaken met een cultuur die totaal anders is dan het Westen. De inwoners van het continent hechten bijzonder veel waarde aan traditie en goede gewoonten. Zo getuigt het van respect wanneer je als toerist tijdens een bezoek aan een tempel je schoenen uitdoet.  De Aziatische keuken met haar tientallen rijstgerechten is wereldberoemd. Proef bijvoorbeeld rijst met gehaktballetjes in een van de kraampjes langs de weg. Of geniet ’s middags van lokale lekkernijen, zoals noedels met rijst.

informatie

Praktische informatie

Djoser is een van de reisorganisaties die een prachtige fietsvakantie naar Azië organiseert. Voor de reis zelf is het handig om op de hoogte te zijn van een aantal praktische zaken. Bij de reis met Djoser zitten onder andere het vervoer, de fietshuur en hotelovernachtingen inbegrepen. De overnachtingen vinden altijd plaats in comfortabele accommodaties. Zo stap je de volgende ochtend fris en fruitig op de fiets. Tijdens de fietstochten is er een Nederlandstalige reisbegeleiding aanwezig, om al je vragen te beantwoorden.

Fietsvakantie verhalen, tips & kortingen

natuurgebied in toscane

Bezienswaardigheden tijdens een fietstour in Toscane

Het gevarieerde heuvellandschap van Toscane is dé perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Het is de manier om deze prachtige omgeving te verkennen. Je fiet...

afrika

Fietsen in Afrika, welke landen moet je zien?

Wil je graag eens op fietsvakantie naar een bijzonder land? Kies dan voor een fietsvakantie in Afrika. Dit werelddeel biedt je tal van mogelijkheden om een avon...