• Fietsvakantie specialist
  • Vergelijk reizen van 9+ reisbureaus
Home » Fiets-Fun

Fiets-Fun

Fervent fietsliefhebbers zijn vast en zeker bekend met Fiets-Fun. Waar het begonnen is in de Achterhoek is het inmiddels uitgegroeid tot een mooi aanbod in Europa en zelfs daarbuiten. Fietsen met Fiets-Fun is letterlijk ‘fun’! De reisorganisatie stelt mooie fietsroutes samen in Nederland, omringende landen en zelfs in Indonesië.

Het reisaanbod van Fiets-Fun bestaat uit:

  • Fietsen en kamperen
  • Fietsen en mobile homes
  • Fietsen en hotels

Fietstochten en verblijfsoorten

Bij Fiets-Fun heeft u de keuze uit verschillende landen, maar ook diverse reissoorten. Aan de hand van uw voorkeuren kiest u de reis die bij u past. Wilt u graag tijdens de fietstocht verblijven op campings in Nederland, België, Denemarken of Italië? U maakt een prachtige tocht, waarbij u van camping naar camping reist. Of heeft u liever iets meer comfort in een mobile home in bijvoorbeeld Frankrijk? Er is voldoende keuze. De avontuurlijke fietser, gezinnen op de fiets of de sportieveling, iedereen vindt een mooie reis bij Fiets-Fun!

Mooie routes, veilig en betrouwbaar

De fietsreizen van Fiets-Fun worden door de jarenlange ervaring tot in de puntjes verzorgd. In het geval van langere tochten of reizen waarbij meerdere accommodaties worden aangedaan is het vervoer van de bagage inbegrepen, hier heeft u geen omkijken naar.

De routes door Europese landen leiden langs mooie, rustige wegen en waar mogelijk fietspaden. Daarnaast verblijft u in nette accommodaties. Mooie campings, parken en hotels, om na een dag fietsen heerlijk tot rust te komen.

Fiets-Fun is aangesloten bij GGTO, het garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators.

Fietsvakantie XL - © 2022