• Fietsvakantie specialist
  • Vergelijk reizen van 9+ reisbureaus
Home » Sawadee

Sawadee

Al vele jaren profileert Sawadee Reizen zich als ultieme specialist op het gebied van bijzondere reizen. De touroperator biedt persoonlijke, deskundige hulp en zet de beleving en het genieten centraal. Sawadee heeft tal van bestemmingen in het aanbod, van exotische landen tot Europese berglandschappen. Bij Sawadee ontdekt u in groepsverband de prachtigste plekjes!

Sinds 1983 organiseert Sawadee Reizen avontuurlijke rondreizen voor jong en oud. De specialisatie ligt in groepsreizen, het is een unieke manier om een land tot in de details te ontdekken. Naast groepsrondreizen, biedt Sawadee ook familiereizen voor gezinnen met kinderen, singlereizen, wandelvakanties én fietsvakanties.

Op de fiets met Sawadee

Bent u fervent fietser en wilt u graag mooie gebieden met de fiets ontdekken? Fietsvakanties met Sawadee Reizen leiden u in groepsverband door de mooiste stukjes van Europa. Fiets door valleien, groene bossen, maanlandschappen en gebergtes. In Spanje, Italië en Frankrijk is het heerlijk fietsen, maar ook een fietsvakantie door de Balkan behoort tot de toppers van Sawadee Reizen.

Zelfs fietsen aan de andere kant van de wereld, in Nieuw Zeeland, is een prachtige reis in het aanbod van Sawadee. U fietst hier door de prachtige omgeving, kampeert tussen de fjorden en gletsjers en rijdt door de nationale parken van Nieuw-Zeeland. Een ervaring uit duizenden!

Veilig en duurzaam op reis met Sawadee Reizen

Sawadee richt zich op verre bestemmingen en minder bekende locaties. Een fietsvakantie met Sawadee betekent avontuur, bezinning en genieten van de prachtige omgeving. U leert het land op een bijzondere wijze kennen, daar staat Sawadee garant voor. Niet voor niets heeft de reisorganisatie al meerdere awards ontvangen voor beste aanbieder avontuurlijke reizen.

Tevens is de specialist aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast denkt Sawadee aan duurzaam reizen. Fietsen is vanzelfsprekend al een duurzame manier van reizen, echter wordt gedurende iedere reis de CO2 uitstoot gecompenseerd. Ook wordt er, waar mogelijk, gekozen voor duurzamere accommodaties, excursies en activiteiten.

Fietsvakantie XL - © 2023