• Fietsvakantie specialist
  • Vergelijk reizen van 9+ reisbureaus
Samen op fietsvakantie

Over ons

Fietsen, in België zijn we er zot op! Naast Nederland behoort België dan ook tot één van de grootste fietslanden ter wereld. Ondanks dat de temperaturen in ons land niet altijd erg plezant zijn.. Fietsen kan dus nog beter! Wat dacht u van fietsen in de zon, de mooiste natuurgebieden bekijken en volledig op uw eigen tempo een land ontdekken? Een fietsvakantie is dan echt iets voor u! Waar u normaliter met de auto vooral drukke wegen met veel asfalt ziet van een land, is de fiets de ideale manier om écht het mooiste van een land te ontdekken. Dit is precies de reden waarom wij zijn begonnen met Fietsvakantie XL, als liefhebbers!

In onze zoektocht naar fietsvakanties viel het ons op dat handmatig alle websites doorzocht moeten worden om een leuke vakantie te vinden. Om dit zoekproces makkelijker te maken hebben we FietsvakantieXL.be bedacht, onze website informeert én inspireert u met de leukste bestemmingen. En daarnaast vergelijkt u bij iedere bestemming de beste reisorganisaties en presenteren we u de mooiste fietsreizen.

Fan geworden van ons concept? Like ons ook ééns op Facebook, waar we regelmatig de mooiste routes en bestemmingen plaatsen. Uiteraard komen daar ook aanbiedingen voorbij.

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij!

Team Fietsvakantie XL

FietsvakantieXL.be

Fietsvakantie XL - © 2024