Zuiderhuis

Wij vergelijken
fietsvakantie aanbieders

Reizen zit in het DNA van de mens. Van oudsher zijn we verhalenvertellers en avonturiers, op zoek naar nieuwe horizonten. Uit noodzaak of nieuwsgierigheid, om nieuwe mensen te ontmoeten en onszelf beter te begrijpen. Op reis gaan is ontdekken dat de wereld naast onmetelijk groot ook immens klein is. Dat mensen in de verste uithoeken van onze planeet veel meer op ons lijken dan we op het eerste zicht durven vermoeden. Wie reist, weet dat thuis een gevoel is, en geen plaats.

Het rijk van koning fiets reikt ver. Van de glooiende graafschappen van de Cotswolds tot de zonovergoten wijngaarden van Sicilië, voorbij de oevers van de Rijn tot het Zeeuwse achterland. Vanop de fiets verken je in alle vrijheid de mooiste streken van Europa. Je houdt de pedalen stil bij postkaartplaatsjes en manoeuvreert en danseuse naar de mooiste panorama’s van ons continent. Je kan – het stuur even buiten beschouwing gelaten – alles loslaten en hoeft je over bijkomende beslommeringen geen zorgen te maken.

Als reiziger kies je voor een fietsvakantie van hotel naar hotel, een vakantie met een vaste verblijfplaats of een combinatie van de twee. Die verblijfplaats, dat kan van alles zijn, van een vreedzaam dobberende huisboot op de Nederlandse kanalen tot een koninklijke parador in Andalusië of een statig landhuis in de heuvels van Piemonte. Wij voorzien logies, een routeboek en waar nodig huurfietsen en bagagevervoer. Onze routes worden elk jaar vernieuwd en waar mogelijk trekken we er zelf op uit om nieuwe streken te ontginnen. Op zoek naar een fietsvakantie die perfect bij jou past? Kom langs in een van onze kantoren en plan samen met ons je volgende avontuur!

informatie

Waarom kiezen voor Zuiderhuis?

  • Zuiderhuis organiseert al meer dan 20 jaar fietsvakanties en fietsreizen
  • Kwalitatieve aanbod waarbij genieten centraal staat
  • Leg zorgeloos je fietstraject af met van onze Zuiderhuis fietsrouteboekjes

Fietsvakantie verhalen, tips & kortingen

natuurgebied in toscane

Bezienswaardigheden tijdens een fietstour in Toscane

Het gevarieerde heuvellandschap van Toscane is dé perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Het is de manier om deze prachtige omgeving te verkennen. Je fiet...

afrika

Fietsen in Afrika, welke landen moet je zien?

Wil je graag eens op fietsvakantie naar een bijzonder land? Kies dan voor een fietsvakantie in Afrika. Dit werelddeel biedt je tal van mogelijkheden om een avon...