TUI

Wij vergelijken
fietsvakantie aanbieders

Eigen vliegtuigmaatschappij

TUI is de grootste reisaanbieder van Nederland. De organisatie biedt vakanties aan onder de reismerken TUI en Kras. Daarnaast beschikt de reisaanbieder over een eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Reisaanbod

Het reisaanbod van TUI is zeer groot. Zo organiseert de reisorganisatie fietsvakanties door heel Europa, waaronder Oostenrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk, Portugal en Spanje. Een fietsvakantie met TUI betekent een geheel verzorgde individuele fietsrondreis. De hotels zijn al door TUI voor uw gereserveerd. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten van de ontspannende fietstochten door een prachtige omgeving. De duur van de fietsvakanties varieert van 5 tot 9 dagen.

Fietsroutes

Tijdens een fietsvakantie van TUI fietst u van plaats A naar plaats B, van B naar C en dan weer van C naar D. De hotels zijn al voor u gereserveerd en er is voor gezorgd dat uw bagage al klaarstaat in het volgende hotel. Meestal fietst u elke dag rond de 50 kilometer. Er is dus ook genoeg tijd om mooie dorpjes te bezoeken, lekker wat te eten of even uit te rusten op een bankje.

Naast een fietsvakantie waarbij u van plaats naar plaats fietst, kunt u ook kiezen voor een standplaats fietsreis. Hierbij verblijft u in één hotel, van waaruit u fietstochten maakt. Er zijn verschillende tochten die u kunt maken. Als u een dag geen zin heeft om te fietsen, kunt u lekker in het hotel blijven.

informatie

Waarom TUI?

  • TUI is de grootste toerismegroep ter wereld
  • Keuze uit meer dan 4200 accommodaties
  • De medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, ook op uw bestemming
  • Interessante fietsvakanties in Europa

Fietsvakantie verhalen, tips & kortingen

natuurgebied in toscane

Bezienswaardigheden tijdens een fietstour in Toscane

Het gevarieerde heuvellandschap van Toscane is dé perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Het is de manier om deze prachtige omgeving te verkennen. Je fiet...

afrika

Fietsen in Afrika, welke landen moet je zien?

Wil je graag eens op fietsvakantie naar een bijzonder land? Kies dan voor een fietsvakantie in Afrika. Dit werelddeel biedt je tal van mogelijkheden om een avon...