Sawadee Reizen

Wij vergelijken
fietsvakantie aanbieders

Prachtige fietsreizen

Sawadee Reizen biedt avontuurlijke reizen in kleine groepen aan naar bijzondere bestemmingen, waaronder fietsvakanties. De fietsreizen zijn gericht op de natuur, cultuur en het contact met de lokale bevolking. Hierbij overnacht u in een kleinschalige accommodatie.

Duurzaamheid staat centraal. Dit betekent dat de lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van uw komst. Met meer dan 250 reizen, waaronder 100 fietsvakanties over de hele wereld, vindt u bij Sawadee al snel een fietsreis die helemaal aansluit bij uw wensen en uw budget. Zo kunt u kiezen voor een fietsvakantie in Afrika, Azië, Europa, Amerika of Oceanië. Ook wat betreft de reisduur biedt Sawadee genoeg keus. U kunt kiezen voor een korte reis van een week of 10 dagen, maar ook voor een langere reis van 2 of 3 weken.

Tijdens een fietsvakantie met Sawadee ontdekt u een land in uw eigen tempo. Dit geeft u al snel het gevoel van ultieme vrijheid. De fietsroutes zijn met grote zorg uitgestippeld en voorzien van een moeilijkheidsgraad. Zo kunt u zelf inschatten of u de fietstocht kunt maken of beter voor een andere route kunt kiezen. De accommodaties en het bagagevervoer is voor u geregeld. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten van de heerlijke fietstochten door de natuur.

informatie

Waarom Sawadee Reizen?

  • Sawadee Reizen biedt internationale fietsvakanties aan
  • Prachtige fietsvakanties
  • bijzondere accommodaties

Fietsvakantie verhalen, tips & kortingen

natuurgebied in toscane

Bezienswaardigheden tijdens een fietstour in Toscane

Het gevarieerde heuvellandschap van Toscane is dé perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Het is de manier om deze prachtige omgeving te verkennen. Je fiet...

afrika

Fietsen in Afrika, welke landen moet je zien?

Wil je graag eens op fietsvakantie naar een bijzonder land? Kies dan voor een fietsvakantie in Afrika. Dit werelddeel biedt je tal van mogelijkheden om een avon...