Pharos Reizen

Wij vergelijken
fietsvakantie aanbieders

Ervaren fietspecialist

Pharos Reizen is dé autovakantiespecialist van de ANWB. Daarnaast zijn ze ook actief in Vlaanderen. Naast autovakanties, biedt de reisorganisatie ook fietsvakanties aan. Als u een fietsvakantie bij Pharos Reizen boekt, dan bent u zeker van een verrassende vakantie en kwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien boekt u uw vakantie hier snel en is alles vlot geregeld.

Interessante Fietsvakanties

Pharos Reizen biedt meer dan 65 fietsvakanties aan door heel Europa. Zo kunt u een fietsreis boeken naar Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland, Kroatië, Spanje, Zwitserland en in eigen land. Tijdens een fietsvakantie met Pharos fietst u van streek naar streek over de mooiste wegen van Europa. Naast fietsvakanties voor volwassenen, biedt de reisorganisaties ook op maat gesteld reizen aan voor het hele gezin.

Natuurlijk zijn de fietsvakanties van Pharos geheel verzorgd. Zo fietst u van dorp naar dorp terwijl de hotels al voor u zijn gereserveerd. De bagage wordt voor u vervoerd van hotel naar hotel. De reisduur kunt u zelf bepalen. Zo kunt u kiezen voor een 5 of 6-daagse fietsvakantie, maar ook voor een fietsreis van 8 of 9 dagen of een langere vakantie van 2 tot 3 weken.

informatie

Waarom Pharos Reizen?

  • Pharos Reizen is al ruim 10 jaar de autovakantiespecialist
  • De reisorganisatie stelt bijzondere fietsvakanties samen
  • Uw bagage wordt vervoerd!

Fietsvakantie verhalen, tips & kortingen

natuurgebied in toscane

Bezienswaardigheden tijdens een fietstour in Toscane

Het gevarieerde heuvellandschap van Toscane is dé perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Het is de manier om deze prachtige omgeving te verkennen. Je fiet...

afrika

Fietsen in Afrika, welke landen moet je zien?

Wil je graag eens op fietsvakantie naar een bijzonder land? Kies dan voor een fietsvakantie in Afrika. Dit werelddeel biedt je tal van mogelijkheden om een avon...