Neckermann

Wij vergelijken
fietsvakantie aanbieders

Diverse fietsreizen

Neckermann biedt voornamelijk vliegvakanties aan naar zonnige bestemmingen rond het Middellandse Zeegebied. Daarnaast organiseert de reisorganisaties ook vliegvakanties en rondreizen aan naar Afrika, de Caribbean, het Verre Oosten, autovakanties, kampeervakanties en stedentrips binnen Europa. Naast dit aanbod, kunt u ook fietsvakanties boeken bij Neckermann.

Een aantal vakantiebestemmingen van Neckermann zijn ook prima geschikt voor een fietsvakantie. Zo biedt de reisaanbieder vakanties, met fietsmogelijkheden aan naar Marrakesh en Agadir in Marokko, het Spaanse Mallorca, de Turkse Rivièra en de Canarische Eilanden. De vakanties zijn inclusief vliegreis en hotelverblijf.
U kunt hier een fietsarrangement en/of huurfiets reserveren. Dit is een stuk voordeliger dan dit ter plaatse doen. Tevens bent u er dan ook zeker van dat u kunt deelnemen aan een fietstour. Als u een fietsarrangement bij Neckermann boekt, dan bent u verzekerd van deelname. De reisaanbieder werkt samen met professionele partners met de juiste vakkennis, een goede begeleiding, perfect materiaal en een uitstekende service.

De fietsvakanties van Neckermann zijn geschikt voor elk type fietser. Het maakt dus niet uit of u een hobbyfietser, wielertoerist of een competitieve wielrenner bent; u vindt hier altijd wel een geschikt fietsarrangement. U kunt deze individueel boeken, maar ook als koppel, met vrienden en als groep of club.

informatie

Waarom Neckermann?

  • Neckermann biedt een aantal bestemmingen aan voor een fietsvakantie
  • Populaire fietsbestemmingen zijn Marokko, Mallorca en de Turkse Turkse Rivièra
  • Keuze uit diverse fietsarrangementen!

Fietsvakantie verhalen, tips & kortingen

natuurgebied in toscane

Bezienswaardigheden tijdens een fietstour in Toscane

Het gevarieerde heuvellandschap van Toscane is dé perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Het is de manier om deze prachtige omgeving te verkennen. Je fiet...

afrika

Fietsen in Afrika, welke landen moet je zien?

Wil je graag eens op fietsvakantie naar een bijzonder land? Kies dan voor een fietsvakantie in Afrika. Dit werelddeel biedt je tal van mogelijkheden om een avon...