Kras Reizen

Wij vergelijken
fietsvakantie aanbieders

Compleet verzorgde Fietsvakanties

Kras werd meer dan 90 jaar geleden opgericht en is een allround reisaanbieder, die auto-, bus- , fiets- vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen aanbiedt. De reisorganisatie speelt in op de wensen van de reiziger en biedt scherp geprijsde reizen aan naar ruim honderd landen. Kras is een dochterbedrijf van TUI Nederland.

Kras organiseert meer dan 145 fietsvakanties binnen Europa. Al jarenlang organiseert de reisorganisatie compleet verzorgde fietsvakanties aan. Bij veel fietsvakanties reis u per luxe touringcar naar de vakantiebestemming. Daarnaast zijn het verblijf in een comfortabel hotel met ontbijt en diner, inbegrepen bij de reis. Verder wordt een fietsvakantie begeleidt door een enthousiaste en ervaren Nederlandse reisleider. Dit allemaal tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kortom: een onbezorgde fietsvakantie naar Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Griekenland, Spanje, Portugal of een ander land? Bij Kras is het allemaal mogelijk. Zelfs de reisduur kunt u zelf bepalen. Zo heeft u de keuze uit een korte stedentrip per fiets van 1 tot 2 of 3 tot 5 dagen, een vakantie van een week of een langere fietsreis van 2 tot 3 weken. Bij Kras kan het allemaal.

informatie

Waarom Kras Reizen?

  • Kras Reizen heeft meer dan 90 jaar ervaring in het organiseren van vakanties
  • De reisorganisatie biedt auto, bus, vlieg en fietsvakanties aan!
  • Keuze uit meer dan 145 fietsvakanties!
  • Aangesloten bij ANVR & SGR

Fietsvakantie verhalen, tips & kortingen

natuurgebied in toscane

Bezienswaardigheden tijdens een fietstour in Toscane

Het gevarieerde heuvellandschap van Toscane is dé perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Het is de manier om deze prachtige omgeving te verkennen. Je fiet...

afrika

Fietsen in Afrika, welke landen moet je zien?

Wil je graag eens op fietsvakantie naar een bijzonder land? Kies dan voor een fietsvakantie in Afrika. Dit werelddeel biedt je tal van mogelijkheden om een avon...